Struer Golfklub                                                                

Struer Golfklub blev stiftet i 1993, og har idag en flot 18 hullers bane samt en par-3 bane, der også fungere som Pay and Play bane.

Banen har en fantastisk smuk beliggenhed på sydsiden af Oddesund. Arealet på 84 hektarer, er mod nord og vest, højt hævet over fjorden, med en storslået udsigt over Limfjorden fra ikke mindre end 17 ud af 18 huller. Golf er en sport for alle. I Struer Golfklub har vi medlemmer fra 4 - 91 år.

Klubben er beriget med et dejligt klubhus, hvor det sociale sammenhold blomstrer. Her finder du en Proshop, og Cafe Humlum, med festlokaler der bliver lejet ud fra alt fra barnedåb til julefrokoster og firma arrangementer.I klubhuset finder du reception, lounge, omklædningsrum og toiletter.

Banearkitekt: Poul Erik Hingebjerg.

Bestyrelsen har i Strategiplan 2020 fastlagt det værdigrundlag som klubben bygger på og som udgør pejlemærkerne for bestyrelsens arbejde de kommende år. Det er en målsætning, at Struer Golfklub skal være blandt de bedste i Vestjylland og det indebærer at gæster og medlemmer skal have en god totaloplevelse ved et besøg på banen.

Vi sætter gæstfrihed og et godt socialt liv i klubben meget højt.
Personalet står altid til rådighed med hjælp og vejledning.

I Struer Golfklub har vi fokus på god kommunikation og for os betyder det både at lytte, tale og informere.
Som medlem i klubben kan du forvente et højt informationsniveau, både fra bestyrelsen, de enkelte underudvalg og fra klubbens ansatte.

Rammerne for klubben skabes af og for medlemmerne og vi opfordrer derfor alle til aktivt at deltage med konstruktive, fremadrettede inputs.

Husk at følge os på Facebook  hvor vi deler nyheder informationer og gode historier.