Old Boys

Oldboys spiller golf hver mandag hele året. Klubben er for alle mandlige medlemmer, som er frigivet til stor bane, og som er fyldt 55, du er meget velkommen til at deltage.

--------------------------------------------------------------

Formål og deltagelse

Klubbens formål er at samle medlemmerne til fælles hyggelige turneringer, og efter turneringerne er der socialt samvær i klubhuset med mulighed for fælles spisning af et par stykker smørrebrød.

---------------------------------------------------------------

Tilmelding, pris og Match info:

Klubturneringerne spilles hver mandag formiddag med gunstart kl. 8 (om vinteren rykkes starten evt. til kl. 08:30) på hul 1 + 10-18, hvilket har den fordel, at alle er i mål næsten samtidig. Tilmelding til turneringerne sker via golfbox senest søndag, hvorefter der laves startlister, så man af sociale hensyn går med forskellige medlemmer fra gang til gang. Deltagerne opdeles i forskellige rækker afhængig af handicap. Række A, B og C går altid 18 huller, og der spilles stableford i B- og C-rækken, mens A-rækken spiller slagspil. Herudover en række for dem som kun vil gå 9 huller, kaldet klub 9. Denne række har også gunstart på forskellige huller på for-ni og starter normalt ud 1½ time efter A, B og C.

Klubbens medlemstal ligger på ca. 100, og hver mandag spiller normalt ca. 50 af dem med. Turneringsgebyr er 20 kr., hvortil kommer et mindre beløb til den frivillige fællesspisning. Umiddelbart inden spisning er der præmieuddeling til de heldigste / dygtigste.

Ud over de normale mandagsturneringer har vi den sidste tirsdag i måneden fra april til september turnering med vore fire samarbejdsklubber, hvor vi skiftevis spiller på hinandens baner og til sidst en neutral bane. Herudover en match mod tirsdagsdamerne og seniorafdelingen i Lemvig og Dejbjerg.

-----------------------------------------------------------------

Udfulgt:

I august-september afholdes en årlig tre dages udflugt med golf og hygge alle tre dage. De sidste år er udflugten arrangeret i samarbejde med tirsdagsdamerne, hvilket bevirker fuldt hus med ca. 40 deltagere.

Har du lyst at høre mere om klubben og afprøve om det er noget for dig, så tøv ikke med at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne! Vi har plads til flere, og vi vil gerne være med til at give dig en god oplevelse sammen med jævnaldrende på vores dejlige golfbane.

-------------------------------------------------------------------

Oldboys bestyrelse