Greenfee priser 2018.

Seniorer
18 hullers banen kan du spille hele dagen for  350,- Kr.

Gæstespiller sammen med et klubmedlem  250,- Kr.
(Et fuldgyldigt medlem af Struer Golfklub må tage én gæstespiller, som er fuldgyldigt medlem af en anden dansk golfklub, med ud at spille på 18 huls banen. Værtsspilleren skal spille på bold med gæstespilleren.)

Ugekort (6 dages golf)  1.500,- Kr.

10 stk. greenfeebilletter 3.000,- Kr.
(De10 greenfeebilletter er ikke personlige og gælder spil på alle ugens dage.)

Grupper på mere end 20 personer; pris pr. person 250,- Kr.

Juniorer
Over18 år betaler halv pris 175,- Kr.

Struer Golfklub er med i ordningen "Greenfee frit spil juniorer". Oversigt over deltagende klubber offentliggøres på DGU´s hjemmeside i foråret 2016. Ordningen gælder i overensstemmelse med DGU´s gensidige ordning.

Er din hjemmeklub med i ordningen "Begrænset gratis greenfeeordning", kan op til 3 juniorer spille gratis for hver medfølgende voksen,der betaler fuld greenfee  350- Kr.

Company day
5 timers banelukning på hverdage                           10.000,- Kr. excl. moms.
7 timers banelukning på hverdage                           12.000,- Kr. excl. moms.
5 timers banelukning på weekends og helligdage  12.000,- Kr. excl. moms.
7 timers banelukning på weekends og helligdage  15.000,- Kr. excl. moms.

Vintergreens
På dage med spil til vintergreens betales reduceret greenfee; 175,- kr. for seniorer og 100,- kr. for juniorer.

Pay & Play
Pay & Play / Par 3 banen                     125,- Kr.
Pay & Play / Par 3 banen u/19 år          75,- Kr.

Pay & Play, sæsonkort (1/1 - 31/12) 1.000,- Kr.

Restriktioner
Der er ingen handicapbegrænsning, gyldigt DGU kort uden nogen mærkning skal kunne forevises på forlangende.
Spillere med flexmedlemskab kan ikke gøre brug af nogen af rabatordningerne, men betaler altid fuld greenfee.

Udstyr
Leje af golfcar (18 huller) 200,- Kr. køb 10 stk. billetter til leje af golfcar 1.500,-  Kr.
Leje af golfcar for medlemmer m/et fysisk handicap (18 huller) (Medlemmet skal være godkendt, før bilen må benyttes) 100,- Kr. køb 10 stk. billetter til golfcar for medlemmer m/handicap 750,- Kr.

For leje af golfcar skal henvendelse rettes til sekretariatets i åbningstiden. Bestilling af golfbil til brug i weekender eller på helligdage skal ligeledes bookes i sekretariatet, hvor nærmere aftale om afhentning/tilbagelevering aftales. Er der ikke booket golfbil via sekretariatet kan det ikke forventes, at der er en bil ledig den pågældende dag.

Leje af golfkøller (1 bag + ½ sæt) pr. dag 100,- Kr.
Leje af trolley pr. dag 30,- Kr.

Al betaling foregår i receptionen på PROBOX - betaling med Dankort eller kreditkort (der modtages ikke kontanter).

Greenfee-aftaler
Vedr. greenfee-aftaler henvises der til punktet "GREENFEE AFTALER" under medlemssiden