Kære medlem af Struer Golfklub                                                           

Her under medlemssiden har vi samlet forskellige informationer, som en service til dig, der er medlem af Struer Golfklub. Her kan du, orienterer dig om de Greenfee aftaler Struer Golfklub har med andre Golfklubber og læse mere om Golfring Vest aftalen. Mange runder golf på vores skønne bane kan suppleres med besøg på baner i nærområdet til de aftalte Greenfee priser, det at spille andre baner er berigende for ens golfspil og et altid aktuelt samtaleemne. 

Det er, nødvendigvis ikke kun nærområdet der trækker, når der skal spilles golf, der findes fantastiske baner overalt i verden. Har du planer om en golfrejse, kan du ved at benytte Bravo Tours støtte Struer Golfklub - se hvordan her på medlemssiden.

Her giver vi dig bl.a. et overblik over Klubber i klubben, vi opfordrer alle medlemmer til, at engagerer sig i klubberne. Klubberne bidrager til det sociale fællesskab, vi kommer ud og får spillet nogle ”gode” runder golf, og får skabt nye eller vedligeholdt gode relationer/venskaber. 

Er du nyt medlem i Struer Golfklub, opfordrer vi dig til, at engagere dig i en eller flere af klubberne, der er også en klub for dig. Mød op eller kontakt en af klubbens bestyrelsesmedlemmer for mere information om klubben og deltagelse.

Kom i Struer Golfklubs Hall of Fame – lav det perfekte slag ”Hole in One” - eller - go all in og slå banerekorden. Klik ind og se hvem der er i det dygtige selskab.

Man er ikke i tvivl, om hvorvidt man møder et medlem fra Struer Golfklub, de er altid dresset op og udviser den rette etikette på banen, er du i tvivl, kan du orienterer dig om Dresscode og Etikette her på siden.

Hvad skal jeg betale for at være medlem i Struer Golfklub? Du har mange muligheder for medlemskab, se mere under Kontingentsatser.

Hvis du gerne vil spille, med andre medlemmer end dem du normalt går samme med, kan du deltage i Matcher, ved deltagelse er du med til at bakke op om Struer golfklubs sponsorer. Ønsket er, at alle matcher er overtegnet, fordi du som medlem ikke vil misse lejligheden til lidt konkurrence og socialt samvær. Læs her på siden hvordan det med matcher fungerer.

Når tiden til næste golfrunde føles lang, kan ventetiden bruges på, at dykke ned i gode vise ord som du finder i Nyhedsbrev / Klubblad arkivet.

Mangler du information, eller har du gode ideer til udvikling af Struer Golfklubs hjemmeside, hører vi gerne fra dig - smid en e-mail på: Info@struer-golfklub.dk

God golfdag, vi ses på banen.