Charity Golf Challenge 2017

Skrevet d. 02/05-2017 af: Søren Hyllen

SKYND DIG at tilmelde din virksomhed til Velgørenhedsmatch i Struer Golfklub 7/6-2017.

Struer fejre 100 års købstadsjubilæum, det markeres med flere spændende arrangementer, deriblandt en 18-hullers turnering i Struer Golfklub onsdag den 7. juni klokken 10:00.
Byen har inviteret mange berømtheder til at deltage, blandt andet kommer:
Jens Jørn Bertelsen, Lars Christiansen, Niels Fredborg, Peter Grønborg, Niels-Christian Holmstrøm, Peter Kjær, Henrik Larsen, John Lauridsen, Jesper Thygesen, Stig Tøfting, Carsten Werge, Ulrik Wilbek, Jesper Worre, Flemming ’Don Ø’ Østergaard og Lars Jacobsen.

Dette er en unik mulighed for eksponering af din virksomhed, networking og ikke mindst en dejlig oplevelse, med god forplejning, og middag på Tambohus Kro.

Prisen for et hold er 15.000 kr. Alle golfspillere uanset deres handicap har mulighed for at være med, eftersom turneringen arrangeres for hold bestående af fire spillere hver: én kendis samt tre, der kan købe sig ind på holdet.

Ønsker din virksomhed at deltage eller kender du en, så er det NU du skal tilmelde dig.
Dette kan du gøre ved at kontakte Claus Pedersen clp@struer.dk eller Jesper Krøll - Struer golfklub: jknielsen3@msn.com

Hele overskuddet går til velgørenhed for børn:
• Børnecancerfonden
• Red Barnet
• Broen Struer (en forening, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv)

Turneringen spilles som en såkaldt Gunstart; det vil sige, at der startes på alle 18 huller på én gang. Så kom og hver tilskuer, der er fri adgang, og der vil være noget at på uafbrudt overalt på den smukke bane.

Se mere her.