Uge 28 greenfee kun 50 kr.

Skrevet d. 08/05-2017 af: Søren Hyllen

Struer Golfklub inviterer til ”kr. 50,00 uge”

Struer Golfklub inviterer alle interesserede golfspillere til i hele uge 28, fra mandag den 10. juli til og med søndag den 16 juli, at komme og spille 18 huller på vores dejlige bane for kun kr. 50,00 i greenfee. Normalpris kr. 350,00.  Alle golfspillere med et gyldigt DGU kort er velkommen på banen. Du kan fra den 19. juni booke en starttid på golfbox, eller allerede nu ringe til klubben på telefon: 97 86 17 20. Vi vil gene sikre os at så mange som muligt får mulighed for i denne uge at spille vores bane, vi vil derfor forbeholde os retten til at fylde alle starttider op, - Det vil sige at er i en 2 eller 3 bold vil vi booke ekstra spillere på, så alle starttider bliver med 4 bolde. I prisen er det også inkluderet at man har mulighed for at benytte vores træningsanlæg, med driving range, indspilsgreen samt vores puttinggreen, samt frit spil på vores pay & play bane. Der bookes starttider via golfbox, og vi opfordrer til at man kommer i god tid, da der vil være travlt ved indtjekningen i klubben.

Pay & play banen

Også på vores pay & play bane vil vi i denne uge køre med greenfee for kr. 50,00 for både voksne og børn. Normalpris: kr. 125,00/75,00. Det vil sige, at alle, også ikke golfspillere, har mulighed for at komme og prøve kræfter med golfspillets glæder på vores par 3 bane for kun kr. 50,00 for en hel dag.

Café Humlum

Du kan før eller efter din golftur nyde noget godt at spise og drikke i vores dejlige Café Humlum. Der vil være ”Dagens ret…..spis hvad du kan” for kun kr. 75,00  alle dage, samt et ekstra godt tilbud på en Golfburger med pommes frites til kun kr. 50,00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Struer Golfklub.