« Tilbage

Struer Golfklub har fået støtte til Særlige indsatser i forhold til rekruttering af medlemmer

Skrevet d. 13/06-2022 af: Martin Lundsager

Struer Golfklub har fået støtte til Særlige indsatser i forhold til rekruttering af medlemmer

 

Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje, har Struer Golfklub i år fået mulighed for at tilbyde lån af begyndersæt, så klubbens nybegyndere ikke behøver investere i et golfsæt, inden de beslutter sig for om golf spillet er noget de ønsker at fortsætte med.

Struer Golfklub har fået 27.500 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen har Struer Golfklub haft mulighed for at udbrede kendskabet til golfsporten, ved at indkøbe nye begyndersæt til låns.

Vi er i Struer Golfklub glade for at kunne tilbyde så mange nybegyndere en god start og få en forsmag på, hvad golf er og hvad golf betyder for mennesker rent sportsligt, sundhedsmæssigt og ikke mindst socialt.


Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

DIF og DGI's foreningspulje uddeler årligt ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

 

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

 

Om DIF og DGI's foreningspulje

  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen

  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk

  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider