Stjerneparade i Struer Golfklub 07.juni 2017

Skrevet d. 04/11-2016 af: JKN

Stjerneparade i Struer i 2017

Struer fylder 100 år som købstad i 2017.
Det markeres med flere særlige arrangementer, deriblandt en 18-hullers turnering i Struer Golfklub onsdag den 7. juni klokken 10:00.
Byen har inviteret talrige berømtheder til at deltage.

Foreløbigt er der tilsagn fra Morten Ankerdal, Frank Arnesen, Klaus Berggreen, Jens Jørn Bertelsen, Lars Christiansen, Niels Fredborg, Peter Grønborg, Jesper Grønkjær, Niels-Christian Holmstrøm, John ’Faxe’ Jensen, Peter Kjær, Tom Kristensen, Henrik Larsen, Kim Bildsøe Lassen, John Lauridsen, Martin Laursen, Michael Meyerheim, John Sivebæk, Jesper Thygesen, Stig Tøfting, Kim Vilfort, Carsten Werge, Ulrik Wilbek, Jesper Worre og Flemming ’Don Ø’ Østergaard.

Alle golfspillere uanset deres handicap har mulighed for at være med, eftersom turneringen arrangeres for hold bestående af fire spillere hver: én kendis samt tre, der kan købe sig ind på holdet.

Hele overskuddet går til velgørenhed for børn:

 Børnecancerfonden
 Red Barnet
 Broen Struer (en forening, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv)

Turneringen spilles som en såkaldt Gunstart; det vil sige, at der startes på alle 18 huller på én gang. Så tilskuerne, der har fri adgang, får altså noget at se på uafbrudt overalt på den smukke bane i omkring fem timer.

For yderligere information:

Mads Jakobsen