Spar Nord turnering - sponseret af Spar Nord Holstebro

Skrevet d. 21/05-2017 af: Ole Amtkjær Pedersen

Spar Nord turnering i Struer Golfklub

Søndag den 21. maj blev årets tredje turnering afviklet i Struer Golfklub. Turneringens sponsor var Spar Nord – Holstebro, som ud over fine præmier havde sørget for godt vejr. Da startskuddet blev affyret præcist kl. 9:00, skinnede solen fra en skyfri himmel og vinden blæste med moderat styrke. I løbet af de kommende timer ændrede det sig dog til en noget kraftigere vind, som helt klart drillede de fleste spillere, især de gæster som var med, og som ikke var vandt til at spille i Struer, hvor vinden til tider er den største forhindring på banen.

Resultaterne blev som følger:

A-rækken: 1. Morten Jensen 69 netto
  2. Mads Aagaard 70 netto
  3. Peter Gregersen 70 netto

B-rækken: 1. Allan Andersen 71 netto
  2. Peer Kjeldsteen 71 netto
  3. Børge Jensen 72 netto

C-rækken: 1. Per Overgaard Bach 36 point
  2. Birthe Ørgaard Madsen            35 point
  3. Annamarie Birkholm 34 point

D-rækken: 1. Henrik Sejersen 39 point
  2. Simon Birkholm 35 point
  3. Bente Vestergaard 34 point

Derudover blev der spillet om at slå det længste drive på hul 1 og om at komme tættest på hullet på 2 par-3 huller i første slag.

Længste drive hul 1:      Jonathan Skipper Andersen

Nærmest hullet hul 4:    Connie Nyborg Sørensen       0,34 meter

Nærmest hullet hul 8:    Peter Gregersen                        2,95 meter

Juniorafdelingens traditionsrige konkurrence om at komme tættest på hullet i første slag på hul 2 blev vundet af:

Lorentz Hansen med 2,25 meter.

Herunder sesde gladere vindere sammen med direktør Franck Svanborg (til venstre)