Resultater fra Sponsor- og Udvalgsmatch i Struer Golfklub

Skrevet d. 26/06-2017 af: Søren Hyllen

Søndag d. 25. juni 2017, blev årets Sponsor- og Udvalgsmatch afviklet i Struer Golfklub. 56 sponsorer havde takket ja til indbydelsen, sammen med repræsentanter fra klubbens udvalg og frivillige hjælpere.

Matchen blev afviklet på en dag, hvor blæsten gik frisk over Limfjordens vande og efter ca. 4 ½ timers spil kunne vi indtage en lækker buffet, leveret af Café Humlum.

Efter frokosten orienterede formanden bl.a. om Siden sidst, hvorefter der blev uddelt præmier. Resultatet blev som følgende:

18 Huls banen
A-Rækken:
1.  Karsten Andersen (Hans Skipper Møbler A/S) 37 point (19 point på bagni).
2.  Nicolai Skipper Andersen (Café Humlum) 37 point (18 point på bagni – 7 på sidste 3 huller).
3.  Mikkel Krøll Nielsen (Kær.dk) 37 point (18 point på bagni – 6 på sidste 3 huller).
4.  Hans Christensen (HGC Transport ApS) 36 point (17 point på bagni).
5.  Gert Nybo (Vin & Kunst) 36 point (16 point på bagni).

B-Rækken:
1.  Jens Simonsen (Frivillig hjælper) 39 point.
2.  Knud Schousbo (Struer Energi) 36 point (20 point på bagni)
3.  Arne Kristensen (Café Humlum) 36 point (18 point på bagni).
4.  Kæthe Villadsen (Begynderudvalg) 36 point (16 point på bagni).
5. Lone Stampe (Club37) 35 point.

Holdturnering 18 huller:
Mikkel Krøll Nielsen (Kær.dk)
Knud Schousbo (Struer Energi)
Christian Gross (Frivillig)
Frederik Holm Andersen (Bravida A/S).

Nærmest Flaget:
Hul 2–  Carsten Breumlund 0,31 m (Baneudvalg)
Hul 4 – Peter Gregersen 1,00 m (Onsdags-Herrer)
Hul 16 – Christian Gross 1,43 m (Frivillig)

Par-3 banen:
1.  Christian T. Markussen (Smith Knudsen Advokatfirma)
2. Malene Harregaard (Humlum Brød)

Lodtrækning blandt deltagende sponsorer om En hyggelig aften i Café Humlum, for 4 personer:
Revision Limfjord

Vi takker alle vore trofaste sponsorer, frivillige hjælpere samt udvalgsmedlemmer, for en fantastisk hyggelig dag, og ser frem til at byde alle velkommen igen til næste år.