Klubmesterskab i hulspil 2017

Skrevet d. 27/09-2017 af: Søren Hyllen

I weekenden den 23. og 24. september blev årets klubmesterskab i hulspil afviklet. For en gang skyld kunne mesterskaberne afvikles i rigtigt fint sensommervejr - ingen regn og ingen vind.

De 1. og 2. første runde blev afviklet lørdag hvor man, på damesiden, kunne kvalificere sig til finalerunden søndag eftermiddag. På herresiden kunne man kvalificere sig til semifinalerne søndag formiddag.

Sidst på søndag eftermiddag kunne Josefine Krøll Nielsen og Nicolai Skipper Andersen trække sig tilbage som nybagte klubmestre.

Josefines vej til klubmesterskabet bød på sejre på 4&3 i semifinalen og 4&2 i finalen - runner up blev Karin Gorm Pedersen.

Nicolais vej til klubmesterskabet bød på sejre på 3&2 i kvartfinalen, 2&1 i semifinalen og 6&4 i finalen - runner up blev Johnni Lindemann Mortensen.

På billedet ses de 2 vindere efter overrækkelsen af pokaler.