Hul 5 indstilles som Danmarks smukkeste hul

Skrevet d. 29/06-2017 af: Søren Hyllen

Struer Golfklub indstiller hul 5 til konkurrencen om Danmarks smukkeste golfhul.

Efter opslag på Struer Golfklubs Facebook site, har medlemmerne kunne nominerer et af banes huller til det smukkeste. Der var gode bud, men hul 5 er hullet som medlemmerne peger på                                                                                    .

Medlemmerne fremhæver især naturen og sværhedsgraden/letheden af hullet.

Når man spiller banen i Struer, er hul 1 til 4 placeret rundt et skovbryn og banen lukke sig op mod Limfjorden på hul 5.

Hul 5 ligger parallelt med et fredet overdrev og Limfjorden med vind i spild fra vest. Teestederne ligger i læ af en række træer, så man ikke fornemmer vinden i udslaget. Da det er et kort par 4 hul, må de længst slående bruge køller eller jern, da søen ellers er i spil. Bunkeren i højre side af fairway er ofte i spil, når vestenvinden tager til.

Ned af fairway kan man nyde kvægets græssen på overdrevet og udsigten over Limfjorden. Indspil til green er udfordrende, med sø til venstre, træer til højre og vinden i spil. Green falder mod bagkanten og er svær at stoppe, hvis flaget er placeret forrest på green. Et hul som helt sikkert er en Birdie mulighed, men også kan give et rigtigt dårligt resultat.