Familieturnering 2017

Skrevet d. 11/04-2017 af:

Familieturnering 2017 er årets anden turnering og afvikles den 23. april 2017, med gunstart kl. 9:00 og information fra turneringsledelsen kl. 8:30 på puttinggreen.

Famileturneringen er en ny turnering, som afløser den tidligere generationsturnering og navneændringen skal indikere, at der nu er nye regler for deltagelse i turneringen. Vores sponsor ønsker  at flest muligt deltager i turneringen, så nu kan man altså deltage, bare man har familiemæssige relationer, hvilket gerne skulle sikre et større deltagerantal.

Turneringsopslag er at finde i klubben og teksten er gengivet her:

Familieturnering

Søndag den 23. april 2017

Tidspunkter: Mødetid kl. 8:30 - info på puttinggreen - Gunstart kl. 9:10
Turneringsform: 18 Huller Greensome/Stableford**
Max. deltagere: 54 par - åben turnering
Turneringsfee incl. mad: 280 kr. pr. par
Sidste tilmelding: Onsdag den 19. april
Tilmelding: Online på Golfbox
Betaling: Kontant i turneringskuvert/greenfeebox
  Proboxen - husk at ligge den lille kvittering i turneringskuvert/greenfeebox
  Bankoverførsel - husk navn på turnering og medlemsnr
Tilmelding: Kun gyldig ved betaling senest torsdag den 20. april
Startliste: Opsættes i klubhuset fredag 21. april - findes på Golfbox torsdag.

Turneringsledere:

Ole Amtkjær Pedersen, 2440 5733

Karen Marie Pedersen 4236 1906

Jørgen Holst Vestergaard 4245 1565

• **

•  I en greensome spiller man 2 sammen. I denne turnering er der ikke nogen max. hcp. forskel. Begge driver ud på hvert teested, og man vælger eet af disse drives, som man spiller videre på og herefter spiller man skiftevis videre på denne bold hullet ud. Altså efter drivet, er der kun én bold i spil pr. par.
  •  Greensome: ATS for spilleren med flest slag ganges med 0,4. den med færrest slag ganges med 0,6 læg de to tal sammen dette er parrets antal tildelte slag ( udregnes af turneringslederne ).