Struer Golfklubs historie

Efter en arbejdsgruppe i mere end 2 år havde arbejdet på at finde egnede arealer, der kunne erhverves til brug for anlæggelse af en golfbane, blev Struer Golfklub stiftet den 8. oktober 1993, som Dansk Golfunions klub nr. 123.  

Arealet blev købt af Struer kommune ved en byrådsbeslutning den 18. januar 1994, og de første 9 huller blev åbnet den 5. juni 1996. De sidste 9 huller kom til fire år senere, og blev taget i brug den 29. april 2000.  

Banen har en fantastisk smuk beliggenhed på sydsiden af Oddesund. Arealet, der er 84 hektarer, er mod nord og vest højt hævet over fjorden, og der er en storslået udsigt over Limfjorden fra ikke mindre end 17 ud af 18 huller.  

Klubhuset, der er indrettet i tre længer af gården ”Thagaard”, indeholder Café / restaurant, stort selskabslokale, golfshop, kontor, reception, lounge, omklædningsrum og toiletter, samt greenkeepernes maskinhal, værksted m.m.  

Struer Golfklub er med ca. 850 medlemmer kommunens største idrætsforening. De ca. 800 aktive medlemmer fordeler sig aldersmæssigt fra 7 år til 86 år.  

Banearkitekt: Poul Erik Hingebjerg.