Eliteudvalg, damer

Michael Pallisgaard Pedersen

Kontaktperson i bestyrelsen:
Karin Gorm Pedersen

Vision 2019 for Eliteudvalgets arbejde:

Eliteafdelingen i Struer Golf Klub ønsker at være et synligt aktiv for klubben. Eliteudvalget skal være med til positivt at præge udviklingen, samt skabe et sundt og bæredygtigt fundament, hvor spillernes sportslige interesser varetages.

Det er eliteafdelingens overordnede mål og ambition at få et miljø, hvor den enkelte spiller kan udvikle sig spillemæssigt som såvel socialt Det er eliteudvalgets opfattelse, at man med et fungerende socialt miljø blandt elitespillerne, samtidig kan være til at højne spillernes egne ambitioner og udvikling.På baggrund heraf, ser eliteudvalget det som en helt nødvendig faktor, at højne det sociale miljø blandt elitespillerne. I miljøet skal der være plads til alt fra Europa-tour til individuelle ambitioner i alle handicaps. Eliteafdelingen ønsker at udvikle og fastholde egne spillere.

Målsætning herrer 3. division 2019: Efter oprykning i sidste sæson, vi fokus ligge på overlevelse i 3. div.

Målsætning herrer kval-række 2019: Målsætning for andetholdet er at udvikle og give erfaring til dygtige ungdomsspillere på holdet. Holdet består af unge talentfulde juniorer og spillere med en vis tilkobling til førsteholdet.

Målsætning dame 3.division 2019: Det er nu 3. sæson i 3. division for elitedame. Målsætningen for 2019, vil være overlevelse, trods en flot sejr i puljen i 2018 og demed kvalifikation til oprykningsspil til 2. div.

For at udvikle talentfulde ungdomsspillere, skal erfarne elitespillere være behjælpelige ved juniortræningen eller lign, så spillerne på begge sider kan udvikle sig spillemæssigt og socialt.

Vindermentalitet og det at kunne præstere, når det virkelig kræves, er en afgørende faktor for gode resultater i konkurrencegolf. Eliteudvalget opfordrer derfor til intern konkurrence ved bl.a. at deltage i klubbens egne turneringer, samt at søge erfaring i eliteturneringer, som f.eks. subelite, Faxe Challenger, Faxe Tour eller Ecco Tour. Til disse turneringer vil eliteudvalget i et vist omfang yde økonomisk støtte.