Eliteudvalg, damer

Gregersen_34@hotmail.com

Kontaktperson i bestyrelsen:

Karin Gorm Pedersen

Vision 2018 for Eliteudvalgets arbejde:

Eliteafdelingen i Struer Golf Klub ønsker at være et synligt aktiv for klubben. Eliteudvalget skal være med til positivt at præge udviklingen, samt skabe et sundt og bæredygtigt fundament, hvor spillernes sportslige interesser varetages.

Det er eliteafdelingens overordnede mål og ambition at få et miljø, hvor den enkelte spiller kan udvikle sig spillemæssigt som såvel socialt Det er eliteudvalgets opfattelse, at man med et fungerende socialt miljø blandt elitespillerne, samtidig kan være til at højne spillernes egne ambitioner og udvikling.På baggrund heraf, ser eliteudvalget det som en helt nødvendig faktor, at højne det sociale miljø blandt elitespillerne. I miljøet skal der være plads til alt fra Europa-tour til individuelle ambitioner i alle handicaps. Eliteafdelingen ønsker at udvikle og fastholde egne spillere.

Målsætning herrer 4. division 2018:.  Målsætning for førsteholdet vil være at kæmpe med i toppen, og i sidste ende oprykning.

Målsætning herrer kval-række 2018: Målsætning for andetholdet er at udvikle og give erfaring til dygtige ungdomsspillere på holdet. Holdet består af unge talentfulde juniorer og spillere med en vis tilkobling til førsteholdet.

Målsætning dame 3.division 2018: Efter oprykning til 3. division damer i 2016, er målsætningen for 2017 at forblive i 3. divisionen og på sigt at skabe et fodfæste i divisionsrækken.

Holdudtagelse: 4. division udtages af eliteudvalget på baggrund af individuelle bedømmelser. Kval-damer udtages af PGA-Pro på baggrund af scores 14 dage op til. Kval-herrer vil bestå af nedrykkede spillere fra førsteholds-truppen, samt  udvalgte spillere. Forudsætningen for at være en del af eliten, samt bidrage til miljøet, er bl.a. at spilleren aktiv har en interesse i at deltage i fællestræninger, samt individuel træning, som klubben tilbyder elitespillerne.

For at udvikle talentfulde ungdomsspillere, skal erfarne elitespillere være behjælpelige ved juniortræningen eller lign, så spillerne på begge sider kan udvikle sig spillemæssigt og socialt.

Vindermentalitet og det at kunne præstere, når det virkelig kræves, er en afgørende faktor for gode resultater i konkurrencegolf. Eliteudvalget opfordrer derfor til intern konkurrence ved bl.a. at deltage i klubbens egne turneringer, samt at søge erfaring i eliteturneringer, som f.eks. subelite, Faxe Challenger, Faxe Tour eller Ecco Tour. Til disse turneringer vil eliteudvalget i et vist omfang yde økonomisk støtte.