Oversigt over spillere der har lavet Hole in One i Struer

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

” Hole-in-One – Retningslinier "

Følgende skal være opfyldt for godkendelse af hole in one:

1. skal finde sted under normalt spil af en runde, som dog ikke behøver at fuldføres.
  2. der skal være spillet med en medspiller/makker, eller slaget skal være overværet af et vidne.
  3. slaget skal være det første slag på hullet. Det vil sige, at hole in one med en ny eller provisorisk bold ikke anerkendes.
  4. slaget skal være slået til den ordinære green fra et af de ordinære teesteder eller fra et af klubben afsat provisorisk teested, som dog ikke må ligge væsentligt nærmere green end det ordinære teested.
  5. for runden (eller den spillede del af runden) skal et scorekort være korrekt udfyldt og underskrevet af spiller og markør eller påtegnet af vidnet.
  6. Scorekort SKAL afleveres til Jette i Sekretariatet

Hvis du er så dygtig at lave Hole-in-one på Struer Golfklubs 18 huls bane, er du velkommen til at henvende dig i Sekretariatet eller i Café Humlum, hvor du får udleveret 1 flaske whisky, til uddeling til de personer der opholder sig i klubhuset og/eller på terrassen.
Flasken må tømmes, men må ikke forlade klubhuset.

Når dit scorekort er afleveret i Sekretariatet vil din Hole-in-one blive registreret på klubbens hjemmeside, i rammen i cafeen, ligesom der vil blive sendt en besked til Golfavisen.

Hole-in-one whisky er sponsoreret af SPAR HUMLUM