Gyldig pr. 09.02.2018:

Struer Golfklub har indgået samarbejds-greenfee-aftale med følgende klubber:

Dejbjerg Golfklub

Lemvig Golfklub

Nordvestjysk Golfklub

Sydthy Golfklub

Trehøje Golfklub

Tullamore Golf Club

Viborg Golfklub

Aars Golfklub

Skive Golfklub

medlemmer af disse klubber kan alle  ugens dage spille til ½ greenfee-pris på hinandens baner. Flexmedlemmer er ikke omfattet af aftalen

Der er indgået aftale med Holstebro Golfklub og hermed også Storådalen om, at fuldgyldige medlemmer, alle dage, kan spille på hinandens baner med en rabat på 100 kr.

Med Herning Golfklub er der gensidig aftale om en fast pris på 200 kr. alle ugens dage.

Fuldgyldige medlemmer af Struer Golfklub kan, 1 gang pr. dag, invitere en gæstespiller til en greenfee på 250 kr. - gæstespilleren skal være fuldgyldig medlem af en golfklub. Gæstespiller og medlem skal spille i samme bold. OBS: Flexmedlemmer kan ikke benytte denne ordning.

Juniorer fra nedennævnte klubber, som alle er med i DGU-ordningen "Greenfee frit spil for juniorer", kan gratis spille i Struer Golfklub:

Dragør Golfklub
Frederikssund Golfklub
Holbæk Golfklub
Hornbæk Golfklub
Horsens Golfklub
Jammerbugten Golfklub
Kalundborg Golfklub
Kellers Park Golfklub
Løgstør Golfklub
Morsø Golfklub
Nordborg Golfklub
Odder Golfklub
Randers Golfklub
Skive Golfklub
Skærbæk Mølle Golfklub
Storestrømmen Golfklub
Struer Golfklub
Sønderborg Golfklub
Sønderjyllands Golfklub
Aarhus Golf Club

Er din hjemmeklub med i ordningen "Begrænset gratis greenfee ordning" kan op til 3 juniorer spille gratis, hvis en medfølgende voksen betaler fuld greefee(350 kr)

Alle greenfee gæster i Struer Golfklub kan frit benytte Pay & Play banen, når der er betalt greenfee efter ovennævnte retningslinier. Desuden er der gratis brug af bolde på drivingrangen.