SCOREKLUBBEN

En klub-i-klubben for kvinder fra 18 år, der primært spiller om eftermiddagen,
så “arbejdsramte” kvinder også kan være med!

Formål:

Hyggeligt samvær og et godt spil golf under matchkonditioner… hvor vi HYGGER MAX!

Vi er en klub i klubben for kvinder fra 18 år, som hyggespiller hver tirsdag. Og den sidste tirsdag i måneden har vi fællesspisning for dem, der har lyst til det. Her bliver der også udleveret præmier til nærmest flaget på alle par 3-huller. Vi har en enkelt udflugt sidst i maj. Yderligere har vi indimellem forskellige matchformer, for at gøre det lidt anderledes og lærerigt… det skulle være sundt at prøve noget nyt!

Der spilles i 2 rækker:

A: hcp 0-21,9 (18 hullers slagspil)  B: hcp 22,0-99 (18 hullers stableford)

Match-info:

Dags-hcp er gældende for, om man spiller i A- eller B-rækken. Der spilles EDS i alle Scoreklubbens matcher efter gældende regler.

INDEN START tilmeldes dagens match i GolfBox, man booker en tid i GolfBox OG matchfee kr.30 betales via MobilePay til 7863dm.

Den sidste tirsdag i måneden spilles ud fra en startliste ca. Kl.14:30-16:30 med efterfølgende spisning.

Matchkomitéen indberetter scores løbende efter alle matcher.

Spilletider:

Match afvikles tirsdage i månederne april, maj, juni, august og september.

Der kan spilles i løbet af hele tirsdagen, men af sociale hensyn anbefaler vi, at man blander sig så meget som muligt - og helst om eftermiddagen i tidsrummet kl.14:30-16:30.

Bemærk: Der er ingen krav om at man spiller hver tirsdag.

Har du ikke prøvet at spille med os før, så er du velkommen til bare at møde op, eller gerne  kontakte en af os i matchkomiéen, så skal vi nok tage dig med.

Vi starter op tirsdag d. 5. april 2022.

Se Match-kalender her.

Matchkomité:

Anitta Olsen                    Tlf.: 2849 4634
Lotte Gross                     Tlf.: 6029 9035
Bente Vestergaard           Tlf.: 4093 8284

Folder - med mere info om Scoreklubben - vil være at finde i damernes omklædningsrum fra april. Generel info vil også være at finde på Struer Golfklubs hjemmeside.