Onsdagsherrer 2018

I 2018 starter Onsdag-Herrerne den 11. april.

Onsdagsherrer er for alle mænd (min. 18 år – fylder 18 år i 2018) med banetilladelse. Der spilles i 4 rækker. Rækkeinddelingen foretages efter matchen ud fra en ligelig fordeling af antal deltager i hver række. På grund af dette spiller alle slagspil.

Efter hver match afleveres korrekt udfyldt scorekort i scorekortkasse – placeret i herrernes omklædningsrum.
Alle scores tæller til regulering af handicap, efter gældende regler, hvilket vil sige, at scores bedre end handicap er tællende.

Match fee 30 kr. betales inden start. Betaling sker i dertil udarbejdet kuvert, som lægges i kassen i herrernes omklædningsrum, påført navn/medlemsnummer. Du kan også betale med mobilpay på nr, 30540986.

Som noget nyt forsøger vi med en Gun start til onsdagsherrer den 25 april 2018 for alle som kan være med der . Så spiser vi sammen bagefter. De som ikke kan deltage denne onsdag kan selvfølgelig spille på et andet tidspunkt som sædvanlig, blot skal de være opmærksomme på at banen er lukket fra kl.1600 .

Yderligere oplysninger i folder, som er fremlagt i klubhuset.

Der spilles i månederne april, maj, juni, august og september. Onsdagsherrernes formål er at få et hyggeligt spil golf under de givne matchproportioner, herunder at støtte juniorarbejdet i klubben samt andre aktiviteter i klubbens efter matchudvalgets beslutning.

Vi vil gerne have at så mange som muligt deltager og modtager gerne både ros og kritik.

Du kan komme i kontakt med os ved at sende en mail til:

gregersen_34@hotmail.com

Match komite 2018:

Ove Dahl

CC Thorsen

Peter Gregersen

På gensyn til en god 2018-sæson.

Onsdagsherrerne