Velkommen på Juniorsiden

Juniorgolf i Struer Golfklub

Juniortræningen i Struer Golfklub, kendetegnes ved godt humør, plads til alle og et stærkt fællesskab på tværs af køn og alder.
Alle spilere hygger med hinanden til både træning og match.
Træneren er garant for det gode humør, og den positive opbakning til alle. Og dermed er det i gruppen også den positive opbakning der mærkes.
så overvejer du at prøve kræfter med golfens glæder, kan du trygt komme og prøve det 1-2 gange inden du bestemmer dig.

Kontakt mellem spillere, træner og forældre
Spillere og forældre har en lukket Facebookgruppe, hvori der laves opslag fra træner om træning, fra spillere om træningsafbud, fra udvalget om arrangementer osv.
Derudover benyttes selvfølgelig personlige beskeder til de unge, en seddel med hjem af og til og selvfølgelig denne opdaterede hjemmeside.

JUNIORERNE

Der på følgende tidspunkter:

Lige uger:
Tirsdag: kl. 17:00 – 19:00 Færdighedstræning
Lørdag: kl. 13:30 – 14:30 Færdighedstræning, sjov og spas.

Ulige uger:
Tirsdag: Aldersgruppe 10-13 træner med Pro 17.00 – 18.00 og går bagefter i hold på par 3 banen.
Aldersgruppe 14 – 18 starter med at træne kort spil på par 3 banen kl. 17.00 – 18.00, og træner 
med Pro fra 18.00 – 19.00.

Lørdag: kl. 13.30 – 15.00. Spil på par 3 og stor bane.

Juniorudvalget arrangerer forskellige aktiviteter. f.eks. overnatning, interne matcher, tøse-dag og vi er selvfølgelig også med inde over den årlige Sommerlejr.

MATCHPLAN JUNIOR 2021

 

Subwooferne 

 Subwooferne holder til i Struer Golfklub  

Er du dreng eller pige og har lyst til at se om golf er noget for dig, så er Subwooferne et godt sted at starte. Vi har som udgangspunkt målrettet Subwooferne mod de 6-10 årige, men er du yngre eller ældre, er du også meget velkommen. Vi ønsker, at give dig den bedste start på livet som golfspiller og vores fokus ligger på at målrette aktiviteterne, så alle har det sjovt og trives. Vi bestræber os på at have legen med i golfen og golfen med i legen. Som Subwoofer er du en del af et fællesskab og møder andre ligesindede i en sjov, afslappet og tryg atmosfære.  

 Forældre  

At være forældre til en Subwoofer betyder at du muligvis er trådt ind i en ny og anderledes verden, specielt hvis du ikke spiller golf. Men uanset om du spiller eller ej, har vi brug for hinanden for i fællesskab at skabe en god start på livet som golfspiller. Er dit barn en del af Subwooferne er du mere end velkommen til at benytte faciliteterne i klubben mens dit barn træner. Vi benytter den ugentlige træning samt Facebook gruppen "Subwooferne - Struer Golfklub" til at kommunikere med.  

Gå til golf  træning 

Vi mødes hver fredag kl. 16.00-17.00 med efterfølgende ”fri leg”. Træningen vil være en kombination af leg, hygge og golfaktiviteter.  

Bare mød op  

Har du lyst til at prøve, så kom forbi en søndag og vær sammen med de andre Subwoofere. Kom i tøj du kan røre dig i, så sørger vi for udstyr.  

 Pris og kontaktinformation  

Det er gratis at deltage for hele sæsonen, så skynd dig at kigge forbi og se om det er noget for dig. Kontakt Subwoofer ansvarlig Michael Pedersen på telefon 25541281 eller via mail på michaelpedersenprogolf@gmail.com. Eller tag fat i en af de ansvarlige til træning.

 

De bedste hilsner 
Juniorudvalget