Velkommen på Juniorsiden

Juniorgolf i Struer Golfklub

Juniortræningen i Struer Golfklub, kendetegnes ved godt humør, plads til alle og et stærkt fællesskab på tværs af køn og alder.
Alle spilere hygger med hinanden til både træning og match.
Træneren er garant for det gode humør, og den positive opbakning til alle. Og dermed er det i gruppen også den positive opbakning der mærkes.
så overvejer du at prøve kræfter med golfens glæder, kan du trygt komme og prøve det 1-2 gange inden du bestemmer dig.

Kontakt mellem spillere, træner og forældre
Spillere og forældre har en lukket Facebookgruppe, hvori der laves opslag fra træner om træning, fra spillere om træningsafbud, fra udvalget om arrangementer osv.
Derudover benyttes selvfølgelig personlige beskeder til de unge, en seddel med hjem af og til og selvfølgelig denne opdaterede hjemmeside.

I 2019 trænes der på følgende tidspunkter:

Lige uger:
Tirsdag: kl. 17:00 – 19:00 Færdighedstræning
Lørdag: kl. 13:30 – 14:30 Færdighedstræning, sjov og spas.

Ulige uger:
Tirsdag: Aldersgruppe 10-13 træner med Pro 17.00 – 18.00 og går bagefter i hold på par 3 banen.
Aldersgruppe 14 – 18 starter med at træne kort spil på par 3 banen kl. 17.00 – 18.00, og træner
med Pro fra 18.00 – 19.00.

Lørdag: kl. 13.30 – 15.00. Spil på par 3 og stor bane.

Juniorudvalget vil også i 2019 arrangere forskellige aktiviteter. F.eks. overnatning, interne matcher, tøse-dag og vi er selvfølgelig også med inde over årets Sommerlejr som foregår fra og med 28. til og med 31. juli.

Derudover er der også By matcherne på følgende datoer: 06.06 i Holstebro, 22.06 i Struer, 17.08 i Trehøje og 08.09 i Lemvig.

Følgende datoer er der træning uden Pro-træner:
4. maj
15. juni
17. august

Kids Golf i Struer Golfklub

Kids Golf er for de små, og der er leg og hygge på programmet om fredagen fra kl. 16:00 – 17:00.
Vi håber på en fantastisk sæson, nye som gamle.
Alle er velkomne og det er GRATIS

De bedste hilsner
Juniorudvalget

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der dyrker sport, folk, der står, himmel og friluftsliv