Velkommen på Juniorsiden

Juniorgolf i Struer Golfklub

Bedre vejr trænger sig på, og dermed også starten på sæsonen. Michael Pedersen, træneren, har også fået rystet vinterstøvet af sig, og er i den grad klar til at få gang i træningen af jer alle. Banen er ved at komme sig efter vinterens nedbør. Største nyder af al nedbøren er nok den nye sø på hul 10, som har fået bedst mulig hjælp til rent faktisk at blive en sø.

Første træningsdag er tirsdag 02.04 kl. 17.00.
Der er på dagen infomøde for forældre, mens der trænes. Husk at tilmelde jer med antal spillere og forældre til Juniorudvalget. Tjek opslaget om træningsstart på Junior-Facebooksiden.

I 2019 trænes der på følgende tidspunkter:

Tirsdage: kl. 17:00 – 19:00
Lørdage: kl. 13:30 – 14:30 (hver anden lørdag til 15:00)
Hver anden lørdag foregår på par3-banen.
Den anden lørdag vil der være ”spas og løjer” (Konkurrencer og social hygge omkring klubhuset)

Juniorudvalget vil også i 2019 arrangere forskellige aktiviteter. F.eks. overnatning, matcher, Short Game Challenge, tøse dag og vi er selvfølgelig også med inde over årets Sommerlejr som foregår fra og med 28. til og med 31. juli.

Derudover er der også By matcherne på følgende datoer: 06.06 i Holstebro, 22.06 i Struer, 17.08 i Trehøje og 08.09 i Lemvig.

Kids Golf i Struer Golfklub

Fredag d. 05.04.2018 starter Kids Golf, og der træner fra kl. 16:00 – 17:00
Vi håber at se jer alle til en fantastisk sæson, nye som gamle …. alle er velkomne og det er GRATIS

De bedste hilsner