Club 37 - en næsten åben social klub i klubben.

Club 37 (herefter kaldt C37), er klubben for alle med HCP 32 – og op efter, i Struer Golfklub

Formålet med C37 er at fastholde medlemmer efter frigivelse og give alle mulighed for at spille med andre på samme niveau. Man får masser af mulighed for at finde nye golfvenner og danne klub relationer.

C37 er en social klub, der hygger med golfen og efter matchen med hinanden over lidt let mad.

Når handicap bliver under 32 kan man ikke længere deltage i C37, man har herefter mulighed for at deltage i andre af klubberne i klubben. Man må gerne blive i Club 37 året ud, i det år hvor man er nået niveauet 32.

Deltagere opfordres til medlemskab af C37’ Facebook side for at få opdateringer om, hvad der sker i C37. facebooksiden er: ”Club 37 Struer Golfklub”.

C37 bakker op omkring klubbens øvrige matcher og arrangementer.

Praktik omkring Club 37

Tilmelding til match sker via SMS til matchleder, se C37’ facebookside for at tilmelde dig.

Match fee er p.t. kr. 60, som inkluderer: spil, præmier og let mad. Betalingen foregår via mobilepay (helst), eller medtag kontanter i lige penge, senest på matchdagen.

Deltagere printer selv scorekort ved ankomst.

Vil du se C37 matchplan, så besøg C37’ facebookside, her finder du altid en opdateret plan.

Vil du vide mere om Club 37, så tag fat i en af medlemmerne i Club 37 udvalget:

Henrik Møller Nielsen – 3062 2288 eller Hanne Ørbæk Nielsen 3011 1869

Vi ses.