Spilstart:

Der skal startes fra 1. teested, med mindre man deltager i en turnering med gunstart eller der afholdes begynderturnering. Når dette er tilfældet må der startes fra hul 10 såfremt der ikke kan ses hold på hul 9. Start fra andre huller er ikke tilladt.

Starttider:

Boldrenden- og bestillingstider skal overholdes. Er man ikke klar til tiden fortaber man spilleretten.

Søgning efter bolde:

Ved out of bounds er søgning efter bolde ikke tilladt.

Fortrinsret på banen:

En hurtigere spillende gruppe skal vinkes igennem, hvis gruppen foran ikke holder sin plads på banen eller der er et ledigt hul foran gruppen - uanset antallet i den bagfra kommende hurtigere gruppe.
I weekends og helligdage fra kl. 9.00 til 13.00. har 3 og 4-bolde fortrinsret og skal kun lukke hurtigere spillende grupper igennem, hvis de ikke holder deres plads på banen eller der er et ledigt hul foran gruppen.

Spilletempo:

En gruppe, der taber afstand til en gruppe foran, skal snarest finde et passende tidspunkt for at vinke bagfra kommende igennem og "gennemgang" skal ubetinget ske, hvor der er opstået et helt huls afstand til gruppen foran. En gruppe, der søger efter en bold, skal vinke ventende spillere bagved igennem, hvis bolden ikke let findes, dvs. inden for 1 min.

Banekontrol:

Spillere, der ikke følger henstillinger fra banekontrollen vil blive indberettet. Overtrædelse af reglerne kan medføre karantæne.

Hunde:

Hunde er velkommen på banen, men de skal være i snor.