Dresscode

Der er ingen officielle regler for påklædning i Struer Golfklub.


Bestyrelsen forventer, at medlemmer og gæster selv kan finde ud af, hvilken påklædning, det er passende og rimelig at være iført, når man færdes i klubben og spiller banen.
På varme dage har man dog kunnet se herrespillere optræde i f.eks. undertrøje, fodboldshorts og lignende. Også damer i meget luftige bluser er blevet set. Det er vi lidt kede af, da vi ikke mener, det er passende påklædning, når man spiller golf. Vi vil helst undgå faste regler for påklædning og opfordrer derfor alle til at opretholde en passende selvjustits.

Herrer i undertrøjer og damer i små shorts og tynde soltoppe hører ikke hjemme på golfbanen. Lad os hjælpe hinanden med lidt selvjustits – og ikke mindst selvkritik. Når din spillepartner møder op i badesandaler, uden strømper og et par fodboldshorts fra de glade EM-dage, så fortæl på en pæn måde, at det ikke er passende påklædning på golfbanen.

Alternativet er, at bestyrelsen i Struer Golfklub skal indføre en egentlig dress code, og banekontrollen også skal til at være dress-patrulje. Lad banekontrollen koncentrere sig om gæstespillere med banetilladelse samt spilletempo på banen.

Hvis man undersøger hvilke regler der er for dresscode i forskellige klubber, er det meget varierende. Lige fra ingen regler til meget stringente regler. Men lad os beholde den liberale holdning, og indstilling vi har i Struer Golfklub.