STRUER GOLFKLUB, Baneservice

I perioden 1. maj til sidste halvdel af september, vil der i weekends, fridage og i skoleferien være baneservice, som kører rundt på banen. Tidpunkt kan variere fra 09.00 til 17.00 Baneservice vil kunne informere spillere om baneforhold, arbejder på banen, lokale regler og faciliteter på banen m.v.

Baneservice vil kunne informere om spilleflow og om der er plads til evt. at lukke bagved kommende spillere igennem.

Baneservice vil tilse om bagmærker og greenfeebillet er synlig anbragt og om der medbringes pitch fork. Der vil de fleste dage kunne købes forfriskninger hos baneservice i mindre omfang.

Vi håber at i vil gøre brug af vores baneservice, som består af en række frivillige medlemmer, som ønsker at servicere jer på bedste vis og besvare de spørgsmål. i har til jeres golftur.

God golfdag, vi ses på banen.