Golfundervisning er for alle.

Ja, den er god nok. Alle har en mulighed for at forbedre sig. I dag er det faktisk således, at der på trænerskolen (3 årig uddannelse), bliver fokuseret meget mere på ”hygge-golfspilleren” end på dygtige golfspillere. Derfor er man, som PGA-træner, godt rustet til at underviser alt fra børn til ældre.

Klubbens PGA-træner Michael Pedersen er 33 år gammel og bosat i Viborg. Michael har siden sin start i 2006 undervist følgende steder: 2006 - 2010 Viborg golfklub som elev og ass. 2011 Tollundgaard, Tullamore og Golfclub Storådalen, 2012 Struer og Tullamore og siden 2013 fuldtid i Struer GK.

Michael vil hovedsageligt være at finde i golfklubben fra 1. april - 30. oktober tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og hver 2. søndag. Uden for sæsonen vil han også kunne findes i klubben, dog i et mindre omfang.

Michael tilbyder i 2017 følgende former for undervisning:

•  30 min. Privatlektion           kr. 225,-
  •  5 lektioner                            kr. 1.000,-
  •  10 lektioner                          kr. 1.900,-
  •  Års-kort                                 kr. 3.700,-
  •  Golfskoler                             kr. 250 pr. pers.
  •  En formiddag med pro'en. kr. 300 pr. pers. v/ 4 deltagere.(Jeg går med som caddie/vejleder på 9 huller, hvorefter vi træner 60 min på træningsbanen, med udgangspunkt i de fejl der måtte være på runden.)

I tasken til privatlektionerne har jeg altid følgende ting med mig:

• Videoudstyr & V1 golf. Til langt de fleste lektioner optager jeg dit sving, som vi sammen gennemgår.
  • I-ping putteanalyse. Få målt hvor stabilt dit putning er, hvorefter vi finder forslag til forbedringer.

BOOKNING AF PRIVAT-LEKTIONER:

1. Log dig ind på golf.dk (Det samme som når du booker en starttid eller tilmelder dig en turnering).
  2. Vælg ”Gå til golfbox” (Findes lige over ”Log ud”).
  3. Vælg ”lektioner” i venstre side af skærmen.
  4. Find ”Michael Pedersen ProGolf – Struer Golfklub”.
  5. Book din træningslektion.

Kontakt mig på 6126 5433 / Michaelpedersenprogolf@gmail.com

Håber vi ses