Velkommen til Struer Golfklub.

Som gæst i Struer Golfklub får du mulighed for at spille Danmarks måske smukkeste bane. Med sin unikke beliggenhed på sydsiden af Oddesund dækker banen et areal på 84 hektar, den er anlagt i et kuperet naturskønt område ved et fredet overdrev, højt beliggende og med udsigt over Nissum Bredning, Oddesund og Venø Bugt.

Du kan vælge at spille klubbens 18 hullers (par 71) bane, 9-huls Pay & Play eller en runde i golfsimulatoren. Tidsbestilling kan foretages via Golfbox. Vil du forkæle dig selv så tjek vores tilbud på Golf & Spa.

18 hullers bane er en rigtig sea-side-bane, letter kuperet og med en eventyrlig udsigt over Limfjorden. Fra fairway på Hul 11 er der udsigt til vand 300 grader rundt. For at spille 18 hullers bane, skal du have et godkendt golfkort f.eks. DGU-kort eller lignende. Pay & Play-banen kan benyttes af alle.

18 hullers banen har en del huller, hvor du ikke kan se, hvor du skal lande bolden (blinde huller), vi anbefaler et kik i de Lokale regler og en Baneguide, til dig der spiller banen for først gang.

Som gæst er du velkommen til at benytte klubbens Træningsfaciliteter, der er driving range, ind spilds -og puttegreen, vi stiller træningsbolde gratis til rådighed.

I klubhuset finder du receptionen, her kan du få hjælp og svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi betjener vores gæster via PROBOX24, her kan du bekræfte din starttid, betale Greenfee og øvrige tilkøb som f.eks. baneguide, golfbil, udlejningsgrej m.m. Du kan benytte dankort og øvrige betalingskort, du kan ikke betale med kontanter. Konverteringstabel kan ses i receptionen.

Du kan leje golfudstyr, trolley og golfcar i klubhuset. Golfcar kræver forudgående aftale med sekretariatet. Se kontaktoplysninger nederst på siden.

Café Humlum er klar til at servicerer dig både før og efter en runde golf, de tilbyder bl.a. et bredt udvalg til baggen og et varieret menukort.

Er i en gruppe der ønsker at spille 18 hullers banen eller 9-huls Pay & Play-banen, kan dette arrangeres venligst kontakt sekretariatet.

God golfdag, vi ses på banen.